Delavnica in okrogla miza “Digitalizacija in starejši zaposleni”

Vabimo vas, da se udeležite delavnice in okrogle mize, ki bo v torek, 29. septembra 2020, ob 10. uri v prostorih Območno obrtno-podjetniške zbornice Novo mesto (Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto). Dogodek bo trajal predvidoma do 14. ure z vključeno polurno pavzo. Dogodek bo vodilo podjetje SMART center d.o.o.

VSEBINA IN ČASOVNICA DELAVNICE:

Praktično teoretični del (10:00 – 12:00)

  • Uvod v tehnološke spremembe in pojem starejših zaposlenih
  • Starizem in izobraževanje starejših
  • Vseživljenjsko učenje

Digitalne kompetence (12:30 – 14:00)

  • Praktična predstavitev uporabnih digitalnih orodij za organizacijo časa in dela, komunikacijo na daljavo, splošna orodja
  • Priložnosti, ovire in nevarnosti digitalizacije (okrogla miza)

Dogodek je organiziran v okviru EU projekta “Krepitev kompetenc socialnih partnerjev s poudarkom na delovnopravni zakonodaji in varnosti pri delu”. Pri projektu sodelujeta Zveza delavskih sindikatov Slovenije – Solidarnost (vodilni partner) in Regionalna gospodarska zbornica Celje (projektni partner).

Dogodek je namenjen socialnim partnerjem, posredniškemu organu, podjetjem, delavcem in tudi vsem ostalim, ki jih tema zanima ali pa so dejavni na tem področju.

Za dodatna vprašanja nas prosimo kontaktirajte preko elektronskega naslova zdss.solidarnost@siol.net ali preko telefonske številke 07/ 3321 1190.

Se že veselimo srečanja in zanimive razprave!

The event is finished.

Date

Sep 29 2020
Expired!

Time

10:00 - 14:00

Dodaj odgovor