Webinar »Priprava in izvedba dogodkov«

Vabimo vas na spletno predavanje z nekdanjo dolgoletno šefinjo Protokola Republike Slovenije, gospo Ksenijo Benedetti, ki ima osemnajstletne izkušnje na področju protokola tako doma kot v tujini. Pripravila in izvedla je več kot 300 mednarodnih obiskov in mednarodnih srečanj na najvišjem nivoju, več kot 1000 protokolarnih dogodkov in 60 državnih proslav. Za svoje delo je prejela številna zahvalna pisma in pohvale, od ameriške Bele hiše do britanskega dvora.

Uspešna priprava in izvedba poslovnih srečanj lahko bistveno vpliva na vašo poslovno odličnost, zato vas vabimo na spletno predavanje, ki bo v četrtek, 4. marca od 10. do 12. 30 ure.

Teme, ki jih bomo obdelali:
  • Izbor vrste dogodka
  • Lista vabljenih
  • Izbor datuma, ure in lokacije
  • Vabilo
  • Scenarij
  • Govorniki
  • Scenografija
  • Postavitev zastav
  • Sedežni red in usmerjanje gostov

Ksenija Benedetti PROTOKOL – bonton, pravila lepega vedenja, organizacija dogodkov, izobešanje zastav, obnašanje za mizo, pravila oblačenja, pravila obnašanja 116

Ksenija Benedetti

Nekdanja šefinja Protokola Republike Slovenije

Ksenija Benedetti, nekdanja šefinja Protokola Republike Slovenije. V času od imenovanja, julija 2000 je sodelovala pri pripravi in izvedbi številnih državniških obiskov na najvišji ravni v Sloveniji in v tujini ter državniških proslavah ter pri drugih, za državo pomembnih projektih. Sodelovala je tudi v vladnem izvršnem odboru za pripravo slovesnosti ob vstopu v EU. Bila je članica Koordinacijskega odbora za državne proslave in članica Širše delovne skupine za pripravo in izvedbo predsedovanja Slovenije EU. Je soavtorica Kodeksa v Protokolu Republike Slovenije in priročnika ceremonialov v Protokolu Republike Slovenije ter avtorica uspešnice Protokol simfonija forme. Pripravljala in izvajala je tudi vse druge protokolarne dogodke za visoke funkcionarje Republike Slovenije.

Udeležba na spletnem predavanju je brezplačna, saj jo financiramo v okviru projekta »Krepitev kompetenc socialnih partnerjev s poudarkom na delovnopravni zakonodaji in varnosti pri delu«.

Po prijavi prejmete povezavo do webinarja.

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija

 

The event is finished.

Date

Mar 04 2021
Expired!

Time

10:00 - 12:30