Webinar s Sašo Einsiedler: Kako naravnati možgane, da nam bodo v pomoč tudi v teh časih

Kadar smo navajeni na določen način delovanja, se zelo težko spremenimo. To se je izkazalo tudi v tem času epidemije, ko smo pahnjeni v drugačen način razmišljanja in delovanja. Naši možgani ljubijo poznano in ravno zato je tako težko sprejemati odločitve…

V webinarju bomo natančno pregledali način delovanja našega uma. Ko poznamo te zakonitosti, jih lahko uporabimo sebi v prid. Naš um je namreč priden delavček, ki nas uboga na vsakem koraku, posluša naša navodila in nam skuša ugoditi oz. nas zavarovati.

Pomembno vprašanje, ki si ga je dobro postaviti je, kakšna so torej moja prepričanja? Kako se kažejo v mojem življenju? So takšna, ki mi pomagajo pri doseganju zastavljenih ciljev, ali me ovirajo in potiskajo nazaj? Na webinarju se bomo naučili, kako prepričanja prepoznamo in predvsem – kaj lahko naredimo, da jih zamenjamo.

Ker pa je vsako spremembo potrebno uvajati zelo ozaveščeno, je dobro poznati tudi vaje, s katerimi se znamo umiriti, zato bomo na webinarju naredili tudi vajo za sprostitev.

Vabljeni, da se udeležite brezplačnega webinarja, ki bo potekal 21. 5. 2020 ob 11. uri.

S klikom na spodnjo sliko boste preusmerjeni na spletni obrazec za prijavo.

Na elektronski naslov, ki ga boste zapisali v prijavnico, boste prejeli povezavo za webinar.

Teme:

  1. Deset zakonitosti delovanja našega uma
  2. Zakaj naše odločitve “ne držijo”
  3. Vloga prepričanj
  4. Kje sem jaz – kakšno je moje samozavedanje
  5. Kako začeti z uvajanjem sprememb
  6. Pomen pozitivne vizualizacije
  7. Vaje za spreminjanje vzorcev obnašanja
  8. Vaja za sprostitev

SAŠA EINSIEDLER je licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, mednarodna trenerka Persolog osebnostni profil – DISK, komunikacijska trenerka in svetovalka, mediatorka, licencirani DreamBuilder coach.

 

 

 

 

 

Prosimo, da nam morebitna vprašanja posredujete na elektronski naslov: zdss.solidarnost@siol.net. Vprašanja pa boste lahko zastavili tudi na webinarju (chat). 

Webinar bo trajal približno 90 minut (odvisno od vaših vprašanj).

Projekt je financiran s strani Javnega razpisa za sofinanciranje projektov socialnih partnerjev, ki ga izvaja Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Republika Slovenija, v sodelovanju z Evropskim socialnim skladom, Evropska unija.

The event is finished.

Date

Maj 21 2020
Expired!

Time

11:00 - 12:30

Dodaj odgovor