Webinar “Te prav razumem?” z orodji SDI po metodi Anje Križnik Tomažin

Vabimo vas na brezplačni webinar

 »TE PRAV RAZUMEM« z orodji SDI

po metodi Anje Križnik Tomažin

ki bo 23. oktobra ob 10. uri

Verjetno se velikokrat sprašujete zakaj lahko z nekaterimi ljudmi odlično sodelujete, komunicirate, rešujete probleme, kreirate cilje in poti, pri drugih pa nikakor ne ujamete pravega načina sporazumevanja, sodelovanja in vse prehitro zajadrate v konflikt.

Doseganje poslovnih ciljev je odvisno tudi od sposobnosti sodelovanja med posamezniki, ki imajo različne vrednote, vedenje, izražanje in komuniciranje.

Na tokratnem webinarju bomo govorili o tem kako smo si ljudje različni in kako se ravno zaradi te različnosti lahko nadgrajujemo, spodbujamo ter se učimo drug od drugega. Kako naše vedenje, naša prepričanja in naša notranja motivacija vplivajo na naše vedenje in vedenje drugih. Kako prepoznavati in razumeti ljudi, ki razmišljajo drugače kot mi, ki reagirajo in čutijo drugače kot mi, ki imajo drugačen sistem vrednot ki jih motivira, drugačne vrline in prioritete, cilje ter smeri. Kako torej razumeti ljudi, ki so za nas enostavno z drugega planeta.

V svojem poklicu vsakodnevno komunicirate tako s strankami kot člani tima. Pomembno je, da znate prilagoditi komunikacijo vsakemu posamezniku, tako besedno kot nebesedno, saj vas bodo sogovorniki bolje razumeli, na ta način pa boste hitreje našli skupni jezik in skupne rešitve.

 

 

Nina Smole: Certificirana SDI trenerka, trenerka javnega nastopanja in obvladovanja stresa ter certificirana hipnoterapevtka

Komunikativnost, smisel za organizacijo in velika želja po osvajanju znanj s področja poslovnega nastopanja in komuniciranja so jo šest let nazaj pripeljale k Anji Križnik Tomažin, ki je postala njena mentorica in ji tako približala komunikacijska usposabljanja, da so ta postala njena karierna pot.

Poleg individualnih treningov, predavanj in delavnic javnega nastopanja in komuniciranja z orodji SDI, izvaja tudi individualne treninge, predavanja in delavnice učinkovitega upravljanja časa, obvladovanja stresa ter poslovnega bontona.

Nina je v letu 2019 tudi uspešno opravila usposabljanje za hipnoterapevta na šoli OHTC (Omni Hypnosys Training Center of Slovenia), ki se izvaja pod okriljem Društva Profesionalnih Hipnoterapevtov Slovenije ter Grilc hypnosis d.o.o. Ljudem pomaga do sprememb tako na osebni kot tudi poslovni poti.

 

Lepo vabljeni k prijavi. Po prijavi prejmete povezavo do webinarja.

Udeležba na webinarju je brezplačna.

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Republika Slovenija

The event is finished.

Date

Okt 23 2020
Expired!

Time

10:00 - 11:30

Dodaj odgovor