Webinar: Učinkovita komunikacija v času epidemije in po njej

Komunikacija je ključnega pomena za doseganje boljših delovnih rezultatov in grajenja uspešnega podjetja. Zaradi VUCA-okolja, v katerem smo se znašli, VUCA je akronim, ki so ga oblikovali v ameriški vojski in bojno okolje opisuje z besedami: volatilnost (volatility), negotovost (uncertainty), kompleksnost (complexity) in dvoumnost (ambiguity), je nujno potrebna nenehna komunikacija in podajanje povratne informacije. Obdobje pandemije, v katerem se trenutno nahajamo, je podobno vojnemu stanju. V takšnem okolju nikoli ne veš, kaj te čaka, zato je pomembno, da zaposleni nenehno komunicirajo, prenašajo verodostojne informacije in sprotno rešujejo nastale konflikte. Bistvo kvalitetne komunikacije je spoštljiv odnos do sogovornika, kar pa pri komuniciranju na daljavo, v času pandemije, predstavlja še poseben izziv.

Cilji delavnice: 

  • Pomen komunikacije v času pandemije 
  • Načini komuniciranja na daljavo in učinkovitost
  • Aktivno poslušanje in razumevanje
  • Skrb zase

Predavatelj: 

Marko Kostelec, univ. dipl. socialni delavec, je licencirani izvajalec SDI delavnic (delavnice učinkovite komunikacije in reševanja konfliktov) in drugih delavnic s področja komunikacije. Je coach in izvaja poslovni coaching (spodbujanje odličnosti pri vodjih in drugih ključnih zaposlenih). Opravljeno ima prvo stopnjo moderatorja integrativnega pristopa psihodrame in transakcijske analize.

Vabljeni, da se udeležite brezplačnega webinarja, ki bo potekal 26. 5. 2020 ob 11. uri.

S klikom na spodnjo sliko boste preusmerjeni na spletni obrazec za prijavo.

Na elektronski naslov, ki ga boste zapisali v prijavnico, boste prejeli povezavo za webinar.

Prosimo, da nam morebitna vprašanja posredujete na elektronski naslov: zdss.solidarnost@siol.net. Vprašanja pa boste lahko zastavili tudi na webinarju (chat). 

Webinar bo trajal približno 90 minut (odvisno od vaših vprašanj).

Projekt je financiran s strani Javnega razpisa za sofinanciranje projektov socialnih partnerjev, ki ga izvaja Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Republika Slovenija, v sodelovanju z Evropskim socialnim skladom, Evropska unija.

 

The event is finished.

Date

Maj 26 2020
Expired!

Time

11:00 - 12:30

Dodaj odgovor